Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
autóbérlés Los Angeles | Miami | New York
 
 
San Francisco - Autóbérlés San Francisco

San Francisco az Egyesült Államok dél-nyugati partján elterülő Kalifornia állam negyedik legnagyobb városa. Ugyan időjárása gyakran szeszélyes - ködös és esős, számos érdekességet tartogat látogatói számára.

A város képét a viktoriánuskorabeli és a modern építészetét eklektikus keveréke jellemzi. Legfontosabb látnivalói közé a Golden Gate híd, az Alcatraz egykori börtön szigete, a Twin Peaks, a Modern Művészetek Múzeuma, a Transamerica Pyramid, a Chinatown és a legjellegzetesebb san franciscói közlekedési eszköz, a kábelvasút tartozik.

De érdemes megnézni a város mozgalmas kikötőjét és a híres Fisherman’s Wharfot is, a minden nap friss tengeri gyümölcsöket árusító vízparti piacteret is. San Francisoba látogatva készüljenek fel a meredek utcákra, a tengerparti városokra jellemző szeszélyes időjárásra és a város bohém lakosságára is. E különös kombináció sok utazó szívét ejtette már rabul.


San Francisco


Béreljen autót San Franciscoban az Autókölcsönzés Online segítségével!


autóbérlés San Franciscoban, autókölcsönzés San Francisco, San Francisco autókölcsönzők, San Francisco Nemzetközi Repülőtér (SFO)

 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.