Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
 
 
New York - Autóbérlés New Yorkban

A Nagy Alma, avagy New York az Egyesült Államok egyik legizgalmasabb és legérdekesebb városa. Szerepe a világ pénzügyi és kulturális keringésében kiemelkedően fontos.

A város látogatói számára kihagyhatatlan látnivaló a Times Square, az Empire State Building és a Szabadság Szobor, ezek mellett a művészetek kedvelőinek érdemes ellátogatnia a város híres múzeumaiba is, mint amilyen a Metropolitan, a Modern Művészetek Múzeuma, vagy a Guggenheim Múzeum.

Amennyiben idejük engedi, nézzenek meg egy előadást a híres a Broadway egyik színházában vagy egy operát a Metropolitan-ben. A város felfedezésére érdemes minél több időt szánni, a nagy távolságok miatt pedig érdemes autót bérelni.


New York


Béreljen autót New Yorkban az Autókölcsönzés Online segítségével!


autóbérlés New York, autókölcsönzés New Yorkban, New York autókölcsönzés, New York JFK Nemzetközi Repülőtér, New Yorki autóbérlés

John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtér New York
Autókölcsönző partnereink a Federal Circle Station-nél találhatók meg, ahová az ingyenesen igénybe vehető AirTrain JFK-vel lehet eljutni. Az AirTrain megállóhelye minden terminálnál (kivéve 4-es terminál) az épületen kívül van és természetesen táblák jelzik őket.


 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.