Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
 
 
Miami - Autóbérlés Miamiban

Miami az amerikai riviéra, azaz Florida legnépesebb városa. A Biscayne-öböl és az Everglades mocsaras vidéke között elterülő síkságon fekszik.

Az örök nyár amerikai városának éghajlata, a Golf-áramlatnak köszönhetően egész évben kellemes, még a téli időszakban sincs 16°C-nál hidegebb. Miami rengeteg látnivalóval várja látogatóit; itt található az Ocean Drive, az USA egyik legcsodálatosabb tengerparti sétánya, a világ egyik legszebb uszodája, a Venetian Pool, a South Beach képeslapokra illő forgataga szállodáival éttermeivel és szórakozóhelyeivel, illetve a Miami Museum of Science izgalmas és interaktív kiállításaival.

A természetjárók feltétlen látogassák meg a város közelében található Florida-Everglades Nemzeti Parkot is ahol számos, csak ezen a területen őshonos állatot és növényt ismerhetnek meg testközelből.


Miami


Béreljen autót Miamiban az Autókölcsönzés Online segítségével!


autóbérlés Miami, autókölcsönzés Miamiban, Miami autókölcsönzés, Miami Nemzetközi Repülőtér - Miami International Airport (MIA)

Miami Nemzetközi Repülőtér
Autókölcsönző partnereink a Miami Nemzetközi Repülőtér közelében fekvő Miami Rental Car Center-ben találhatók meg. Ide az ingyenesen használható MIA Mover elnevezésű vonattal lehet eljutni. Korábban ezt a távolságot transzferbuszokkal lehetett megtenni, most azonban sokkal kényelmesebbé, gyorsabbá és környezetbarátabbá vált a közlekedés a repülőtér és a Miami Rental Car Center között.


 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.