Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
autóbérlés New York | Los Angeles | Miami
 
 
Los Angeles - Autóbérlés Los Angelesben

Los Angeles az "Angyalok városa", számos – mára kultikus nevű – látványossággal várja látogatóit, ami nem is meglepő méreteit tekintve. Los Angeles az Egyesült Államok második legnagyobb városa, az ország fontos gazdasági és kulturális központja. Szerepe a nyugati kultúra zenei és filmiparában jól ismert. Időjárását tekintve nedves, ám enyhe telek és forró, hosszú nyarak jellemzik.

A fények és a csillogás nem ismeretlen Los Angelesben. Hollywood ott figyel minden utcasarkon. A város nevezetességeinek jelentős része szintén a filmiparhoz kapcsolódik: a Hollywood Boulevard és a Hollywood Walk of Fame a sztárok tenyérlenyomataival, a híres Hollywood felirat a város felett, a filmstúdiók épületei stb.

Egyéb nevezetességei szintén ismerősen csenghetnek - ha máshonnan nem, hát az ott leforgatott jelenetek miatt: Venice Beach, Malibu Beach, Beverly Hills, Santa Monica. Egy biztos, Los Angeles mozgalmas és cseppet sem unalmas város.


Los Angeles


Béreljen autót Los Angelesben az Autókölcsönzés Online segítségével!


autóbérlés Los Angeles, autókölcsönzés Los Angelesben, Los Angeles autókölcsönzés, Los Angeles (LAX) Nemzetközi Repülőtér.

Los Angeles Nemzetközi Repülőtér
A Los Angeles nemzetközi repülőtéren található autókölcsönző partnereinket az ingyenesen igénybe vehető transzferbuszokkal lehet megközelíteni. A "Rental Car Shuttles" lila színű táblát kell keresni a repülőtéren, mert azok jelzik a buszok indulási helyét.


 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.