Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
Olaszország Spanyolország Egyesült Államok Görögország
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
autóbérlés Barcelona | Madrid | Mallorca
 
 
Malaga - Autóbérlés Malagában

Málaga Andalúzia modern, gyönyörű kikötővárosa, a spanyolországi Costa del Sol központja és legkedveltebb üdülőhelye. Turisták milliói látogatják évente kellemes éghajlata, csodálatos homokos tengerpartja és kiváló borai miatt.

Az egykor föníciaiak által alapított város bővelkedik az ó -és középkori történelmi emlékekben. Gyönyörű katedrálisában Murillo, Zurbarán és Goya képei láthatók, de a városban található a híres avantgárd festő Picasso szülőháza is. A szuvenírekre vágyó látogatók igazi kincsekre lelhetnek a mindig zsúfolt Calle Larioson, Málaga híres sétálóutcájában, amit a vásárlók Mekkájának is neveznek. Ha pedig valami jellegzetesen spanyol kuriózumra vágynak, látogassák meg a Plaza de Toros arénát, ahol egy valódi matador tolmácsolásában nyerhetnek betekintést a bikaviadalok világába.

A városnézés befejeztével szánjanak időt Málaga környékének felfedezésére is. A Sierra Nevada könnyen megközelíthető hófödte csúcsai egész évben várják a télisportok szerelmeseit.


Málaga

Béreljen autót Malagában az Autókölcsönzés Online segítségével!

autóbérlés Malaga, autókölcsönzés Málagában, autókölcsönzők Spanyolország, Málagai autókölcsönzők, Malaga Repülőtér 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.