Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
Olaszország Spanyolország Olaszország Görögország
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
autóbérlés Mallorca | Madrid | Malaga
 
 
Barcelona - Autóbérlés Barcelona

Katalónia fővárosa és egyben Spanyolország második legnagyobb városa, az országba látogatók örök kedvence. Fontos összekötőpont Franciaország és Spanyolország között.
A modernizmus fővárosának is nevezik, köszönhetően a világhírű Gaudi által tervezett szecessziós épületeknek, mint amilyen a La Sagrada Familia, a Güell Park, vagy az egyenes vonalaktól mentes Casa Battló. Az építészeti látványosságok mellett a város számos egyéb látnivalót kínál még, nem véletlen az évi több milliós látogató tömeg.

Ha egy kis kirándulást szeretnének tenni a környéken, akkor mindenképpen látogassák meg a Tibidabo-hegyet, melynek csúcsáról csodálatos panorámában lehet részük, belátni egész Barcelonát.

Télen a városból érdemes elzarándokolni Andorrába, ami jól szervezett, kitűnő minőségű sípályáiról és vámmentes ajándékairól híres.

Nyáron a Barcelona mellett fekvő Costa Brava üdülővárosai is - Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamos, Pineda de Mar és Calella - tárt karokkal várják a pihenni vágyókat.


Barcelona

Béreljen autót Barcelonában az Autókölcsönzés Online segítségével!

autóbérlés Barcelonában, autókölcsönzés Barcelona, autókölcsönzők Spanyolország, Barcelona autókölcsönzők, Barcelona repülőterei


 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.