Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
Spanyolország Spanyolország Egyesült Államok Görögország
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
autóbérlés Róma | Milánó | Velence | Szicília | Nápoly
 
Főoldal Foglalás Olaszország Autóbérlés Catania
 
Catania - Autóbérlés Cataniában

Catania Szicília egyik legfontosabb kereskedelmi központja és a sziget második legnagyobb városa a máig aktív Etna lábainál fekszik.

A város lakóinak életét erősen meghatározza a vulkán - egyik leghíresebb épületét, a dómot és az azt körülölelő teret is az Etna mélyfekete lávakövei díszítik. A vulkán és az azt körülölelő Etna Nemzeti Park különleges látnivaló, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra.

Catania kiemelkedő látnivalói közé tartozik még a napjainkban múzeumként funkcionáló Civico kastély és az egyik legteljesebb állapotban fennmaradt római kori színház is. Az óváros felfedezése után várja önöket a környék számos természeti és emberkéz építette látványossága, mint a Messinai-szoros és a Világörökség részének számító Szirakúza.


Catania

Tudnivalók a kaució / letét fizetéséről Olaszországban!

autóbérlés Cataniában, autókölcsönzés Catania, autókölcsönző Olaszország, autóbérlés Szicilíában, Catania autókölcsönzők, autóbérlés Catania repülőterén, Szicília repülőtér autókölcsönzők, Catania-Fontanarossa Repülőtér (CTA)


 
"Ami tetszett, a figyelmes kiszolgálás, a jó minőségű gépjármű"


Autóbérlés Cataniában

Értékelte: Szopkó István.

Ami tetszett, a figyelmes kiszolgálás, a jó minőségű gépjármű, a gyorsaság a kiszolgálásnál.


Értékelés: 4,8


 
"Ismételten köszönjük az Ügyfélszolgálat (Kata) kitartó, türelmes hozzáállását"


Autóbérlés Cataniában

Értékelte: Solymos József.

Ismételten köszönjük az Ügyfélszolgálat (Kata) kitartó, türelmes hozzáállását, segítőkészségét. A kapott autóval szintén elégedettek voltunk (18 km-es, igen új, gazdaságos autó).


Értékelés: 4


 
"Gyors átvétel-átadás, korrekt ügyintézés"

Gyors átvétel-átadás, korrekt ügyintézés

Autóbérlés Cataniában

Értékelte: Sinkáné Zsuzsa.

Minden rendben volt! Gyors átvétel-átadás, korrekt ügyintézés és az autó is jobb volt, nagyobb, Panda helyett, Ford focus-t kaptunk. Egyedül egy hiányosság észrevételem lenne, jó lenne egy Ügyfélszolgálati szám, ha személyesen szeretnék érdeklődni megtehessem. Az írásban feltett kérdésemre csak pár nap múlva kaptam választ! ... amúgy minden ok volt!


Értékelés: 4 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.