Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors foglalás az Autókölcsönzés Online biztonságos weboldalán!
 
Spanyolország Spanyolország Egyesült Államok Görögország
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és ajánlatkérés | Segíthetünk?
autóbérlés Korfu | Kréta | Athén | Rodosz | Szantoríni
 
Főoldal Foglalás Autóbérlés Görögországban Autóbérlés Mykonos szigetén
 
Mykonos - Autóbérlés Mykonos szigetén

Mykonos (Mikonosz) a Görögországhoz tartozó Kükládok szigetcsoport része. Közkedvelt üdülőhely, pezsgő éjszakai élete rengeteg turistát vonz a világ minden tájáról, számos nemzetközi híresség is megfordult már látogatói között, de sok görög is itt tölti a szabadságát.

Tengerpartjai gyönyörűek, a víz minden partszakaszon kristálytiszta, a hosszú, homokos strandokon pedig a legkülönfélébb vizisportokat próbálhatják ki; pl. szörfözhetnek, wakeboardozhatnak, vagy jetskizhetnek.

A szigeten járva érdemes meglátogatniuk Mikonosz 16. századból származó szélmalmait és a "Kis Velencét" - melynek olasz stílusú épületei a tengerre néznek, ha pedig jut rá idejük, áthajózhatnak a szomszédos szigetre, Déloszra is.

Mykonos

Béreljen autót Mykonos szigetén az Autókölcsönzés Online segítségével!

A sziget reptere (JMK) Mikonosz városától 4km-re fekszik, amely közkedvelt bérautó felvevőhely a szigeten. Az autóbérlés elengedhetetlen kelléke görögországi nyaralásunknak.

autóbérlés Mykonos szigetén, autókölcsönzés Mykonos, Mikonosz sziget autóbérlés, autókölcsönzők Görögországban, autókölcsönzők Mykonos szigetén, Görögországi autókölcsönzés, autóbérlés Mikonosz, Mykonos repülőtér, Mykonos sziget


 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország, Írország, Belgium, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright 2009-2015 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.