Athén | Barcelona | Catania | Dublin | Genf | Hamburg | Korfu | Larnaca | Lisszabon | Los Angeles | Luton | Madrid | Malaga | Milánó | New York | Palermo | Tenerife
Autókölcsönzés Online
web Autókölcsönzés Online
Autókölcsönözés külföldön
Autókölcsönzés belföldön
Tanácsok biztosításhoz
Kérdések kölcsönzéskor
Bérleti feltételek
Autó kínálat
Segítség foglaláshoz
Hírlevél feliratkozás
Rólunk mondták
Kapcsolatfelvétel
Partnereink
Kedvelt úticélok
Spanyolország | kölcsönzés
Spanyolország
Görögország | kölcsönzés
Görögország
Olaszország | kölcsönzés
Olaszország
Ciprus | kölcsönzés
Ciprus
Portugália | kölcsönzés
Portugália
Főoldal Bérleti feltételek

Bérleti feltételek

Az autóbérlés feltételei országonként változhatnak, és az autókölcsönzők is eltérő feltételeket szabhatnak a különböző bérautó kategóriákban. Ezért mindig győződjön meg az Ön által választott járműre vonatkozó kölcsönzési feltételekről.

A kölcsönzési feltételek megtekintéséhez:

1. Kérjen egy online árajánlatot

2.
Válassza ki a megfelelő bérautót

3.
Kattintson a bérautó mellett a "Kölcsönzési feltételek" linkre.Fontos:
Az autók alatt elhelyezett {Kölcsönzési Feltételek} nem egy egyszerű "apró betűs rész" amelyet szükséges feltüntetni. Itt fontos információkat olvashat a bérlésről és tájékozódhat arról mire lesz szüksége az autó átvételéhez. (Tudjuk, hogy néhány percet igénybe vesz a szöveg átolvasása, de kérjük szánja rá ezt a kis időt.) Köszönjük!


A "Kölcsönzési feltételek" a kiválasztott járműre vonatkoznak, és itt a következők találhatók meg:


A feltüntetett ár tartalmazza:
Vezetők életkora
További vezetők
Biztosítási fedezet terjedelme
Szolgáltatások és kiegészítő felszerelések
Üzemzavar elhárítás
Díjak
- Reptéri illeték
- Helyi adók
- Útadó
Üzemanyag-térítésre vonatkozó rendelkezések
Megtett kilométerre vonatkozó rendelkezések
Adó mértéke
Fizetés módja
Igazolás
További extra feltételek


A bérleti díj tartalmazza:

- Töréskárra vonatkozó biztosítás (CDW)
- Lopásbiztosítás (TI)
- Felelősségbiztosítás
- Repülőtéri pótdíj*
- Korlátlan kilométer használat**
- Helyi adók
- Segélyszolgálat

A kiválasztott autó alatt a Kölcsönzési Feltételek-re kattintva részletesen is olvashatja, hogy mit tartalmaz még az adott ajánlat.


Foglalás és a foglalás lemondása

Három fizetési mód lehetséges a helyszíntől függően, a kölcsönző partnereink által előre meghatározott módon.


1. Online foglaláskor csak előleget kell fizetni, a bérleti díj fennmaradó részét az autó átvételekor a helyszínen kell kiegyenlíteni.

2. A bérleti díj teljes összege előre fizetendő foglaláskor, a helyszínen csak a kiegészítő szolgáltatások és üzemanyag díját kell fizetni.

3. Online foglaláskor nem kell fizetni semmit, ebben az esetben a bérleti díj egésze a helyszínen fizetendő.A foglalás törlésére a felvétel időpontja előtt az alábbiak szerint van lehetőség:

A foglalás időpontjától számított 48 órán belül történt lemondás ingyenes, ilyen esetben a teljes befizetett összeg visszatérítendő. A foglalás időpontjától számított 48 órán túl történt lemondás esetén €20 lemondási díj kerül felszámolásra.

Az autó átvételének időpontját követően nem lehetséges lemondani a foglalást.

A foglalás lemondását itt tudja elindítani. Kérjük a foglalás lemondását ne kezdeményezze közvetlenül a kölcsönzőnél, mert az további díjat vonhat maga után. Amennyiben a foglalás lemondását a foglalás időpontjától számított 2 napon belül (48 óra) kezdeményezi, akkor a befizetett összeg teljes egészében visszajár. A foglalás időpontjától számított 2 napon (48 órán) túl történt lemondás esetén a befizetett összeg - a €20 lemondási díj kivételével - visszajár.

A foglalás és a lemondás vagy módosítás időpontja között történt esetleges árfolyam változások miatti különbségekért felelősséget nem vállalunk.

Járat késése vagy törlése

Amennyiben a repülőjárat késése miatt a lefoglalt autót csak késve tudja átvenni, arról közvetlenül az autókölcsönző irodáját kell értesítenie. A repülőjárat késése vagy törlése miatt meghiúsult autó átvételért nem vállalunk felelősséget, ilyen esetben a már befizetett összeg nem visszatérítendő.

Elmulasztott autó átvétel és fel nem használt bérleti idő

A lefoglalt és kifizetett, de fel nem használt bérleti napokért nem jár visszatérítés. Amennyiben a bérlő nem jelenik meg a foglalásban megjelölt időpontban az autóért (és a foglalást nem törölte az átvétel időpontja előtt), úgy a befizetett bérleti díj vagy előleg nem visszatérítendő.

A foglalás lemondására ide kattintva van lehetőség.

A foglalással egyidőben megkötött "Mondial Assistance önrész visszatérítő biztosítás" a foglalástól számított 14 napon belül törölhető, a teljes biztosítási díj visszajár ebben az esetben. A 14 napon túl történt lemondás esetében a befizetett biztosítási összeg nem visszatérítendő.


A foglalás visszaigazolása

A sikeres foglalásról visszaigazoló emailt küldünk ki az Ön által megadott email címre. Az emailben található linken érhető el az visszaigazoló utalvány "Car Rental Voucher" amely pontosan tartalmazza az autóbérlés részletei és a vonatkozó kölcsönzési feltételeket. Az autó felvételekor, az autókölcsönző pénztárában kinyomtatva be kell mutatni az e-mailben megkapott visszaigazolási utalványt. A kinyomtatott visszaigazolási voucher bemutatásának elmulasztásából adódó többletköltségekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


A foglalás módosítása

A foglalás módosítására - díjtalanul - van lehetőség. A foglalás bármely adata módosítható legkésőbb az átvétel előtt 24 óráig.
Az eredetileg meghatározott bérleti díj nem garantált, az változhat.


Árak és árazás

A bérleti díjak EUR-ban kerülnek kiszámításra. Az átváltás változó árfolyamon történik, ezért a forintban és az egyéb valutanemben megjelenített összegek csak tájékoztató jellegűek. A váltási árfolyamok hitelkártya szolgáltatónként eltérhetnek.Biztosítások és biztonsági letét (kaució)

A bérléshez biztonsági letét (kaució) szükséges, ennek összegét a hitelkártyán (vagy a dombornyomott betétikártyán) zárolják a bérlés időtartamára. Fontos, hogy a hitelkártyán elegendő fedezetnek kell lennie a kaució összegére. Ez az összeg általában a biztosítási önrész mértéke, és egy tank üzemanyag ára, ami változhat az autó kategóriája, a bérlés hossza, az autókölcsönzőtől és az átvétel helyétől függően.

Amennyiben az átvételkor nem tud érvényes dombornyomott kártyát bemutatni, vagy a kártyán nincs elegendő fedezet, a kölcsönző megtagadhatja az autó átadását, ilyen esetben az előre befizetett összeg nem visszatérítendő.

A biztonsági letét összege az autó átvételekor megkötött kiegészítő biztosítással csökkenthető. Ha Önrész Visszatérítő Biztosítást vásárol harmadik félen keresztül (mint pl. Mondial Assistance) a kölcsönző továbbra is kérni fog a bérléshez biztonsági letétet (kaució), ennek összegét a hitelkártyán zárolják a bérlés időtartamára.


Az üzemanyagra vonatkozó rendelkezések

Az üzemanyag költségét a bérleti díj nem tartalmazza, kivéve abban az esetben, ha az üzemanyag is szerepel a "Feltüntetett ár tartalmazza" részben.

Kérdései vannak az autókölcsönzésről?

Kérdései vannak az autókölcsönzésről?

A bérleti díj tartalmazza
Törésbiztosítás
Lopásbiztosítás
Felelősségbiztosítás
Korlátlan km használat
Repülőtéri pótdíj
24 órás segélyszolgálat
Helyi adók

Kérdéseivel forduljon
bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!

Copyright © 2014 www.autokolcsonzesonline.hu - All rights reserved.